Post by mulbaiwithsgaca on Feb 16, 2022 2:09:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paten Kayan Kızlar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paten Kayan Kızlar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetonları kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Paten Kayan Kızlar 2022 version ▞▞▞
Oldukça güzel bir oyun. Karakterini giydirebilir, makyajını/saçını yapabilir, tırnaklarını boyayabilir ve yarışacağın bir paten yarışması için antrenman yapmasına yardım edebilirsin, ama sanki "Bana para harca!" diye bağırıyor. Tonlarca nakit ödemezseniz elde edemeyeceğiniz pek çok şey var ve böyle bir oyunda gerçekten buna değmez.
Bu oyunu seviyorum, sadece reklamlar, reklamlar sonsuza dek herkes için gerçekten büyük bir sorun, eğer bu oyun reklamları kaldırabilseydi, onu daha çok severdim ama insanlara karşı gelmen eğlenceli, yapmamana biraz üzüldüm' Kazanamadın ama mesele şu ki oyunu gerçekten sen yaptın eğlenceli ki onu giydirebilirsin yani karakterini kastediyorum ve adını sen seçiyorsun ama eğer haklıysam adını sadece bir kez değiştirebilirsin ama evet çok güzel ben veririm 4 yıldız, reklam olmasaydı 5 olurdu!
Açılmıyor öküzden ben oyun nasıl açılmadığı için puan kırım
çok. sıkıcı. bir. oyunbu. bu. oyunu. yaqan tam. bir. öküzdür. şaka. değil. bu. bide. Türk. çedeğil👺👺👺👺👺👺👺👺👺😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡 yıldız. yok. yorum. atamıyosun. 0. yıldız. keşke olsaydım
yani güzel hep ayni seyler oluyor ama biraz sıkıyor
Bu oyunu seviyorum ama! tabletim çok yer kaplıyor ama insanların her şeyi isimlerini değiştirmelerini sağlayabilirsiniz !!!!! Makyaj yapmak ! Bir kız için bazı erkekler annem makyajı sevmiyor annem mm makyajı izliyor ve Fransızca konuşuyor bazı insanlar Fransızca bilmiyor ama sana Fransızca öğreteceğim ya da belki öğretmeyeceğim ama güzel bir oyun Allah'tan bir sürü videom var hepinizi korusun ablam bu oyun var ablamın adı Atalia ve Josephine bebeğim Annem ve babam Annie ve Preston görüşürüz
Ben aslında paten kayıyorum ama yuklemekte bi sorun çıkdı ama bence iyidir istardi biz daha çok yıldız wermeyi istaerdim
Bu oyunu denemelisiniz ama eğlenceli değil lütfen düzeltin ama ben bayıldım
Bu aptal oyun çalışmıyor, bu oyun üzerinde çalışmalılar.
Merhaba ben Melis oyun harika ya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm size tavsiye ederim kilit yok mu harika Yaaa AA ben bayıldım siz beyendim mi? Ben bayıldım!? inşallah olumludur o bu arada çocuklar cehennemin ateşine girsin diyo bazı yorumlarcular gibi olacak belki onlar için kötü. 😊😊 Ben patenle bayılıyorum siz😟😟🙄
harika ...beğendim ve süper benim tarzım çünkü savaş oynamayı seviyorum yani evet bu kadar
Bu harika bir oyun, her fırsat bulduğumda oynuyorum, o kadar harika ki, aralarından seçim yapabileceğiniz tüm farklı istasyonları ve dans hareketlerini seviyorum. Bu dünyadaki en iyi oyun onu seviyorum
Ben bu oyunu 10 yıldır silme hemde biraz güzel oluyor ama yinede 10 yıldır silme bu oyunu benim 6 kuzenim de çook sevgili oyüzdende yakında oynuyoruz onda onun kadar zoroooookkkk'da oooooooooooooooookkkk'ta hepiniz sööylüyorum. YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
bu oyun eğlenceliydi. ve ayrıca giysiler güzel.
Bence çok güzel bu oyun paten sürmeye yediler için hem de paten sürmeyeliler için ve oyun tasarlamayı çok sevenler için ben çok beğeniyorum çocukların oyunları da bende çok var zaten
Harika bir oyun ama ekranım karardı, hala çalışmıyor ve kızgınım
Bu oyun süper eğlenceli ama satın almadan daha fazla şey mevcut olsaydı daha eğlenceli olurdu. Bunun gibi oyunları seviyorum ama onu kaldırmamı sağlayan satın alma.
Kesinlikle tavsiye ederim beğendim umarım bu oyun kötü diyenleri dinlemiyorsunuzdur aslında süper eğlenceli çoğu şey tıklayabilir veya video izleyebilir çünkü sadece birkaç şey kilitli aşk bu oyun çok güzel Coco oyunları arasında en iyisi bu 😇💟💖💕💓💞💝💘💗
Oyun muq çünkü herkes indirmeli ama yeni yerinde gelse çok daha güzel olabilir bence 😊😊😊😊😊
Roller Skating Girls ভূমিকা নিয়ে খেলা uhqo
Ya da ölümcül oyunlar süper ama bu sadece daha fazla chlotes ve spa için ödediğiniz para.. bu konuda ya da, aybee 2 € daha büyük bir satış yapabilirsiniz, en azından 4 € daha fazla değil, lütfen bunu yaptığınızda, yeni ölümcül oyunlar daha fazla indirilecek
Roller Skating Girls Jocuri de rol glab
oyun çok güzel ama bazı yerlerin kılıtı açılsa spa gibi yerler ama oyun çok güzel
Bu oyun güzel oyun.
iğrenç hiç açmıyorrrrrr
Bu oyun için neden gerçek para ödememiz gerektiğini anlamıyorum...Oyundan para kazanıp kliniğimizi açmak için kullanabilirsek çok daha iyi olacak. Yarışmacımız tıbbi müdahale olmadan paten kayamaz, mantıklı değil. Bu konuda bir şeyler yap
fena değil
Oyun çok güzel olmuş ama ben daha 8 yaşındayken yükledim ve şimdi 9 yaşında oynuyorum
Çok Ben çünkü kullanımı kolay değil bu yüzden 3 yıldız verdim ama fena değil
Roller Skating Girls ভূমিকা নিয়ে খেলা uhqo
Üç başlar, her şey parayla olur ve çok fazla ekler artı oyun çok yavaş
Fena değil 😍😍
ben bu oyunu çok seviyorum herkeze bu oyunu yükleyin onlarda yüklediler ve herkez çok beğendikleri ben de çok beyendim ve bu puana 100
Çok eğlenceli, keşke orada olsaydım. Bu oyunu gerçekten çok seviyorum ama tek sorun çok fazla reklam var ama oyun Harika.
Şu coco parasız oyun yapsa kıyamet mi kopuyor acaba diye düşüneceğimi
Kilitli olurdu güzel olurdu
çoğu şeyin bir eklemeye ihtiyacı var veya kilitli ama buna değer, konuşabilir ve emojilerle nasıl hissettiğini gösterebilirsin havalı ama plz bunu güncelleyin, böylece çoğu şey kilitlenmez veya ihtiyaç duymaz ve bazı dükkanlar kilitliymiş gibi ekleyin kilitli dükkanlardan kurtul plzzz Daha fazla çocuğun bu oyunu sevmesi için buna dikkat edin!
💯👍🏾😃
güzel gibi
Çok güzel bir oyun ama biraz donuyor o yüzden pek de tavsiye et MEM
Bu oyun aptal için aptalca. aşağı yukarı 🙃👎👎.
Çok güzel güzel daha iyi oyun 😊😊
mah nefret ediyorum 😑😑😑😑
Ninja Tobu Akcijske igre zzja
iyi sadece ekler
Bu oyun çok eğlenceli ama birçok şey kilitli ve onları kazanarak bile elde edemezsiniz. Kilitleme olmasaydı 5 yıldız verirdim
Oyun çok diğer Coco play in zaten diğerda güzel ama bence bu güzel oyunun güzel herşey söz iyi ve sizin için tercihinizi tavsiye ederim. Eğer oyunu beğenmezseniz ki bu biraz zor silebilirsiniz. Ama ben yinede indirmenizi tavsiye ederim.
Gerçekten zevk alıyorum, ancak birçok reklam var.