(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games zvýšiť body hack
Feb 16, 2022 2:18:10 GMT
Post by mulbaiwithsgaca on Feb 16, 2022 2:18:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť body hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Zatiaľ je to v poriadku, práve som začal
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Симулятори amug
Vymazal som svoju prvú odpoveď 3 hviezdičky, pretože úrovne začínajú byť takmer nemožné!!!!! Viem, že som len dieťa, ale myslím si, že aj dospelí to majú ťažké! slovom "je to ťažké, myslím tie úrovne palca hore, takmer nemožné, aj tak je všetko v poriadku, ale úrovne jednoducho nie sú spravodlivé!!
Ahoj! Zrazu sa mi vypne telefón a prejde to, čo som odomkol, izby a reštaurácie a hra sa spustí od 1. úrovne, čo môžem teraz robiť... Pomôžte mi, prosím, spustiť hru z aktuálnej úrovne.😞
Cooking Sweet: Design de casa, Jogos de Chef Simulação hok
Niečo nie je v poriadku so sushi barom na úrovni 10. Žiadny zákazník neprichádza. Ako môžem prekonať úroveň? Dúfam, že to dokážete opraviť.
Zatiaľ je táto hra skvelá. Veľké úsilie
Ahoj! Naozaj ma baví hrať túto hru, milujem dekorácie aj varenie. ale zaujímalo by ma, či budú nejaké aktualizácie o novej budove, pretože som už dokončil kúpu všetkých dekorácií. Ďakujem!
Milujte túto hru tak zábavne.
Pekný
Zábavná hra ale. Nešetrí pokrok
Dobré a jednoduché varenie
Naozaj rád hrám hry na varenie a veľmi rád hrám tieto hry
No prichádzam k tomu, pravdepodobne to napíšem zle, pravdepodobne sa zúčastním, ale vo vašich rukách túto hru milujem, pretože je to hra na varenie a rada varím a je to jednoducho veľmi dobré Odporúčam to veľmi veľmi odporúčam a vyskúšajte túto hru určite si to prečítajte päť hviezdičiek, určite to stojí za to 😊👍
je to vyborne. Nie príliš ťažké, takže nemôžete dokončiť.
Nemá žiadne doplnky, je to naozaj dobré a zábavné, dávam mu 5 hviezdičiek, mali by ste mu dať dve
Je zábavné hrať, keď sa chytíte
Cooking Sweet: Design de casa, Jogos de Chef Simulação hok
Naozaj si užívam hru... Milujem grafiku... Zatiaľ, Lol...
Stiahnuté predtým. Keď to vyšlo prvýkrát, bolo to nudné. Dal som tomu ďalšiu šancu. Pretože má dej, milujem to. Úžasné, milujem všetky darčeky.
Túto hru absolútne milujem
Milujem túto hru, ale je to druhýkrát, čo som sa dostal do modernej kuchyne a klepol som na ňu, ale potom sa nič neobjavilo a zamrzlo to. Musím sa vrátiť na úvodnú obrazovku, aby som ju úplne zatvoril. Odinštaloval som to, ale opäť na úplnej úrovni to zamrzlo. Tak smutné
Skvelá hra dávam jej #5#
Milujem túto hru, nemôžem ju prestať hrať
Skvelá hra. Špeciálne pri zvýšení rýchlosti. Viac vzrušuje. A navrhovanie domova je veľmi príjemné
Veľmi zábavné a navrhnite veľa miest
Skvelá grafika s jednoduchým ovládaním
Skvelá hra! Ale dekoračný dom po Beach Resort je stále zamknutý. V zozname úloh sa nezobrazujú žiadne veci. Tiež som použil tlačidlo „stiahnuť všetky aktíva“, ale zdá sa, že nefunguje.
Mám túto hru veľmi rád, ale podľa môjho názoru sa mi nepáči ten nábytok
Úžasná príbehová hra Hru hrám s radosťou a hra sa mi páči.... Nemám žiadne ospravedlnenie, takže dávam 5 hviezdičiek.
NAOZAJ MÁM RÁD TÚTO HRU, V MÁ VEĽA ZMIEN
Túto hru som si užil, ale jeden bod je, že vyrábame modulovú kuchyňu alebo spálňu, ktorá si vyžaduje sieťové pripojenie, ale táto hra sa mi páči
Táto hra je viac než frustrujúca!!!
Nemôžem vám povedať, aká je táto hra úžasná moje slová nevychádzajú táto hra je skvelá 👍 👏
Áno, je to úžasná hra, ale jedlá sú veľmi nízke a zaujímavá hra
Skvelá hra všetci!!!
baví ma to,,,, milujem varenie a zdobenie,,,,,,
Páči sa mi to, žiadne falošné sľuby.
Milujem túto hru, je zaujímavejšia a milujem varenie, takže túto hru hrám ďalej.
Túto hru som nikdy ani nemusel hrať...neprešiel by som k žiadnym úlohám. Aká škoda! Naozaj chcem hrať.
Veľmi sa mi páči, je to najlepšia hra, akú som kedy objavil! Keď je to intenzívne, milujem to, pretože môžem SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED
Cooking Sweet: Home Design, Restaurant Chef Spiele Simulation qcgi
Milujem hru, ale teraz som v štádiu RAMEN-YA a je zamrznutá. Nemôžete získať žiadne body, aj keď ste hru dokončili a nevráti sa späť do hlavnej scény, zasekne sa.
Potrebujete aktualizáciu pre novú budovu alebo miestnosť
Tak roztomilé a také sladké srdce konca 😻😻❣️😻 a moji priatelia majú záujem Krásna kráľovná odkaz na Milujem ťa tak moc
Je to veľmi zábavné a návykové, núti vás to premýšľať
milujem to
Nech sa páči zatiaľ
Надад өгөөч хөөе
oklame vás1 o zákazníkov. Pozeral som pult.....5 alebo 6 zákazníkov a stále na 1 . VYHNITE SA za každú cenu, nevyhráte. Najhoršie cheaty ako väčšina týchto hier. Zahrajte si niečo iné.
Je to v poriadku, hral som lepšie
DIY Fashion Star - Design Game RPG tdgo
V pohode
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulatsioonmängud inv
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Симулятори amug